אצטדיון פריולי/אודינה, איטליה

פתח תאורה//לוח פוליקרבונט גלי

אצטדיון פריולי הוא ביתה של קבוצת הכדורגל אודינזה קאלצ'ו. האצטדיון עבר שיפוץ נרחב בעלות של 33 מיליון דולר בין השנים 2013-2015 כדי להפוך למרכז ספורט רב-תכליתי. היציעים של האצטדיון הישן נהרסו לטובת מושבים מודרניים עם תכנית קירוי גג שלמה, הכוללת טבעת פנימית שקופה. לוחות סנטף 3מ"מ בפרופיל 7770, שקופים ומוטבעים , הותקנו בעזרת רכיבי חיבור יחודיים המאפשרים התפשטות תרמית, כחלק מהפתרון הכולל שפותח על ידי מרכז התמיכה בפרויקטים של פלרם, ויושם בהצלחה בפרויקטים קודמים. הלוחות כיסו את כל אורך הטבעת, ללא חפיפות. באמצעות רכיבי החיבור הותקנו הלוחות ישירות על המבנה הראשי עם חיסכון ניכר בפלדה. הלוחות גם אפשרו מרווח גדול יותר בין התומכות, והפחיתו בכך את ההצללה מהמבנה על הקרקע.

מפרט הפרויקט

  • אדריכל ראשי: לורנצו גי'אקומוצי מור
  • המוצר: לוח פוליקרבונט גלי סנטף
  • סוג המוצר: שקוף מובלט 3 מ"מ, פרופיל 7770
  • סוג היישום: פתח תאורה
  • שימוש כולל במוצר: 4,000 מ"ר
  • שנת סיום הפרויקט (שיפוץ): 2015
מפרט הפרויקט